V J&T Banke naučíme aj konzervatívneho klienta investovať

„Termínované vklady predstavujú pre mnohých klientov istotu, a preto ich častokrát uprednostňujú pred investíciami. Byť konzervatívny je úplne v poriadku. My však chceme ukázať, o koľko vyššie zhodnotenie dosiahnu, pokiaľ svoje prostriedky “, zainvestujú do dlhopisového fondu, ktorý prináša optimálny pomer výnosu a rizika", uvádza Andrej Zaťko, riaditeľ J&T Banky a zároveň dopĺňa:

„Klienti sa tak opäť stávajú našimi partnermi, pretože investujú s nami a v tomto prípade aj na náš účet, keďže podiel vo fonde dostanú k termínovanému vkladu zadarmo.."

Okrem najvýhodnejšej úrokovej sadzby a darčeku, ktorý zarába, získa každý klient už tradične aj členstvo v klube Magnus. Vďaka nemu môže využívať pobyty v tatranských grandhoteloch, ako aj ďalšie atraktívne benefity, a to prakticky okamžite po otvorení termínovaného vkladu.

Klienti J&T Banky získajú najvýhodnejšiu úrokovú sadzbu na vkladovom produkte, ktorý v kombinácii s mimoriadnym úrokom v podobe členstva v klube Magnus a podielom vo fonde J&T Bond je najlepšou ponukou na trhu.

Nový TV spot si môžete pozrieť po kliknutí.

O nás:

Patríme medzi najrýchlejšie rastúce banky v regióne. Sme lídrom v oblasti privátneho a investičného bankovníctva. Administrujeme klientske aktíva vo výške 1,5 mld. EUR. Vytvárame unikátne investičné príležitosti s najvyššou mierou individuálneho prístupu. Ceníme si zásadu zdieľaného úspechu a spoločne s klientmi, ktorých považujeme za našich partnerov, sa delíme o svoje výnosy. Rovnako, ako naši klienti chceme, aby Slovensko bolo bohatšie. V umení, vzdelávaní a startupových inováciách, preto adresne podporujeme tie najlepšie projekty. Spoločne s J&T Bankou Praha, ruskou J&T Bank Zao, J&T Bank & Trust Corporation so sídlom na Barbadose a Poštovou bankou sme súčasťou bankového a finančného holdingu J&T Finance Group SE. Viac informácií na www.jtbanka.sk a www.jet.sk.