J&T Banka uvádza prestížnu platobnú kartu MasterCard World Elite

Nová platobná karta je určená klientom privátneho bankovníctva. „Našim klientom poskytne pohodlnejšie využívanie služieb concierge ako aj ďalšie exkluzívne služby spojené najmä s cestovaním a voľným časom,“  hovorí Jozef Šimovčík, riaditeľ slovenskej divízie prevádzky J&T Banky. V tomto segmente je MasterCard World Elite meradlom toho najlepšieho v oblasti platobných kariet.

„Našim cieľom je ponúkať jednotlivým zákazníckym segmentom atraktívne platobné riešenia, ktoré konečný užívateľ ocení. Táto karta nie je bežne dostupná a je určená len pre bonitnú klientelu s tými najvyššími nárokmi. Teší nás, že si J&T Banka tento produkt vybrala a priniesla ho svojim významným klientom,“ hovorí Matouš Michněvič, riaditeľ pre produktové riešenia MasterCard.

Držitelia MasterCard World Elite môžu využívať nadštandardnú službu J&T Concierge, ktorá poskytuje služby v oblasti  life-style manažmentu. Zahŕňa pomoc s organizáciou cestovania a voľného času, nákupov, vzdelávania, správou nehnuteľností či domácností. Služba concierge je k dispozícii držiteľom karty 24 hodín denne.

S novou kartou je spojené cestovné poistenie J&T Exclusive pre celú rodinu, ktoré poskytuje banka v spolupráci s poisťovňou Generali Slovensko. Okrem nadštandardných poistných súm a celosvetového krytia je jeho výhodou aj možnosť pripoistenia až 5 osôb určených držiteľom karty. Na nich sa poistenie vzťahuje v plnej výške bez nutnosti cestovať s držiteľom karty.

Milovníci golfu určite uvítajú golfové poistenie J&T Golf, vďaka ktorému majú držitelia karty mnoho výhod nielen v podobe poistenia golfového výstroja, ale tiež poistenie zodpovednosti za škodu, storna turnaja, alebo hole in one, či poistenie green fee.

Ďalšie výhody spojené s vlastníctvom platobnej karty MasterCard World Elite od J&T Banky sú automatické členstvo v programoch IAPA, ktorý zahŕňa medzinárodné služby a výhody pre cestujúcich, ako sú napríklad hotelové zľavy a zľavy v autopožičovniach alebo v zabezpečení batožiny. Ďalej klienti dostanú výhody programu Priority Pass, ktorý ako jediný na slovenskom trhu umožňuje bezplatný vstup do viac než 700 VIP salónikov na letiskách v stovkách krajín po celom svete, a to bez ohľadu na leteckú spoločnosť, triedu alebo letenku. V prípade oneskorenia alebo zrušenia letu, môže držiteľ karty a jeho sprievod využiť komfortné zázemie VIP salónikov na prácu alebo odpočinok.

world-elite.png

J&T Banka a.s., pobočka zahraničnej banky:

Patríme medzi najrýchlejšie rastúce banky v regióne. Sme lídrom v oblasti privátneho a investičného bankovníctva. Na Slovensku administrujeme klientske aktíva vo výške 1,6 mld. EUR. Vytvárame unikátne investičné príležitosti s najvyššou mierou individuálneho prístupu. Ceníme si zásadu vzájomného úspechu, a preto sa s našimi klientmi delíme o výnosy. Považujeme ich za svojich partnerov. Naším cieľom je bohatšie Slovensko. V umení, vzdelávaní a startupových inováciách, preto podporujeme tie najlepšie projekty. Spoločne s J&T Bankou Praha, ruskou J&T Bank Zao, J&T Bank & Trust Corporation so sídlom na Barbadose a Poštovou bankou sme súčasťou bankového a finančného holdingu J&T Finance Group SE s aktívami vo výške 8,4 mld. EUR a kapitálom 1 mld. EUR. Viac informácií na www.jtbanka.skwww.jet.sk.

O spoločnosti MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je technologická spoločnosť pôsobiaca v odvetví celosvetových platieb. Prevádzkujeme najrýchlejšiu sieť pre spracovanie platieb, ktorá spája spotrebiteľov, finančné inštitúcie a obchodníkov, vlády a podniky vo viac ako 210 krajinách a teritóriách celého sveta. Produkty a riešenia spoločnosti MasterCard ešte viac uľahčujú, zabezpečujú a zefektívňujú každodenné obchodné činnosti – napríklad nakupovanie, cestovanie, podnikanie a hospodárenie s financiami. Sledujte nás na Twitteri @MasterCardNews, pripojte sa k diskusii na CashlessPioneers Blogprihláste sa k odberu najnovších správ v Engagement Bureau.

Kontakt pre médiá:

Jana Jarošová                                                                 Lucie Policarová

J&T Banka a.s., pobočka zahraničnej banky             Ogilvy Public Relations

PR manager senior a hovorca                                         zastúpenie MasterCard

Email: jarosova@jtbanka.sk                                             Email:lucie.policarova@ogilvy.com

tel: +421 903 419 296                                                      tel: +420 724 557 221