J&T Banka je TOP zamestnávateľ medzi finančnými inštitúciami

Najpreferovanejším slovenským zamestnávateľom v kategórii financie, bankovníctvo, poisťovníctvo je J&T Banka. Veľkým úspechom je aj štvrté miesto v celkovom hodnotení o najpreferovanejšieho zamestnávateľa Slovenska. Prieskum realizoval pracovný portál Profesia v spolupráci s mesačníkom Forbes v mesiacoch máj až december 2014. Do hlasovania sa zapojilo 6430 respondentov.

Ocenenie najlepšieho zamestnávateľa medzi finančnými inštitúciami si veľmi cením, rovnako aj fakt, že dlhodobo patríme medzi najpreferovanejších slovenských zamestnávateľov. Prístup a starostlivosť privátnej banky uplatňujeme nielen voči svojim klientom, ale aj vo vzťahu k zamestnancom. Snažíme sa im v banke vytvoriť rodinné zázemie s možnosťami ďalšieho kariérneho rastu a získania motivujúceho finančného ohodnotenia a nepeňažných benefitov,“ uvádza Andrej Zaťko, riaditeľ J&T Banky.

Profesia spolu s magazínom Forbes vybrala do ankety celkovo 158 spoločností. Do tejto skupiny sa dostali firmy, ktoré už boli nominované v minulom ročníku a spoločnosti z rebríčkov TOP firiem na Slovensku. Tie boli následne rozdelené do ôsmich kategórií podľa odvetvia, v ktorom pôsobia. Respondenti si vybrali oblasť a podľa nej im bol ponúknutý zoznam spoločností. Z nich si každý zvolil jednu, ktorú považoval za najatraktívnejšiu a zároveň uviedol, čo na vybranom zamestnávateľovi ocenil najviac

J&T Banka patrí medzi najrýchlejšie rastúce banky v regióne. Je lídrom v oblasti privátneho a investičného bankovníctva. Na Slovensku administruje klientske aktíva vo výške 1,7 miliardy eur. Vytvára unikátne investičné príležitosti s najvyššou mierou individuálneho prístupu. Ceníme si zásadu vzájomného úspechu, a preto sa s našimi klientmi delíme o výnosy. Považujeme ich za svojich partnerov. Cieľom J&T Banky je bohatšie Slovensko. V umení, vzdelávaní a startupových inováciách, preto podporujeme tie najlepšie projekty. Spoločne s českou J&T Bankou, ruskou J&T Bank Zao, J&T Bank & Trust Corporation so sídlom na Barbadose a Poštovou bankou sme súčasťou bankového a finančného holdingu J&T Finance Group SE s aktívami vo výške 8,4 mld. eur a kapitálom 1 mld. eur. Viac informácií na www.jtbanka.sk a www.jet.sk.